Slide a Scroll

verhalen

prachtige foto's

trots & liefde

Samen inspireren we jonge vrouwen

Wij geloven in de kracht van jou en mij. Jij ook?

Wij zijn Japke & Tess. En wij geloven in de kracht van vrouwen. Van delen, van leren en van begrip, van en vóór elkaar. En hoe leer je meer van elkaar dan wanneer je écht eerlijk bent? Je je kwetsbaar op durft te stellen en je open staat om te luisteren. Naar jezelf én naar een ander. We willen je laten zien dat je, ook bij minder leuke ervaringen, altijd een keus hebt en de macht hebt om een positieve

draai te geven aan je leven. We willen je laten zien dat iedereen zo zijn uitdagingen kent. Ongeacht je achtergrond, kleur, leeftijd of voorkeur. Die verhalen willen we met je delen. Zodat je weet dat je er niet alleen voor staat. Dat er meer vrouwen zijn zoals jij. Zodat je weet dat er altijd iemand is die jou begrijpt. Samen zijn we zo veel sterker. We zijn tenslotte allemáál @sterkemeisjes. Doe je mee? 

Wij zijn Japke & Tess

Leer ons beter kennen

Onze favoriete plaatjes

Wat zijn we trots op onze vrouwen. Jij ook? 

We vinden het heerlijk om te lezen hoe onze @sterkemeisjes jou inspireren, ontroeren of misschien wel inzichten bieden. Want boven alles, schrijven we deze verhalen voor jou. En hopen we je daarmee een stapje verder te helpen. Je minder alleen te laten voelen. Of je gewoon een fijne middag te bezorgen. Voel je de behoefte om ons en alle @sterkemeisjes te laten weten wat de verhalen met je doen? Dat kan en vinden we heel erg leuk! 

@sterkemeisjes vangt de kracht van (jonge) vrouwen in woord en beeld. Met het delen van kwetsbare en krachtige portretten wordt de kracht van vrouwen inzichtelijk en toepasbaar gemaakt. Samen inspireren we en leren we van elkaar.

Get to know us better